Bota och Lindra humant

Dr Andrew Wakefield har rätt, därför förskjuts han av etablissemanget!

Publicerad 2014-02-17 11:27:00 i En sjuk sjukvård?, Kosttillskott & Vitamin-Mineraler, Min Praktik,

 
 
ag mins min ungdom när en cancerforskare, han var väl egentligen vetrinär forskade på THX! Det var thymusextrakt från kalvar som han injicerade i cancersjuka, folk med MS, diabetes mm. Han hånades i pressen och anklagades för kvacksalveri. Men fakta var att han hade köer, ja folk kom tidigt på mornarna till hans praktik för att vara säkra på att få behandling. Och detta pågick under flera år?!
 
Det märkliga var ju att THX sprutorna fungerade! Patienter blev friska eller förbättrade sin hälsa betydligt av denna "kvacksalvare". För folk är ju inte dumma, får man ingen hjälp av den konventionella vården då ser man sig om efter alternativ. Och alternativet var THX som fungerade. Läkemedelsmaffian har sett till så att deras grindvakter (Journalister, sjukvårdspersonal, politiker, byråkrater mm.) helt och hållet arbetar för koncensius!
 
Kvacksalveriet består idag av verkningsfulla toxiska terapier där den konventionella vården har ensamrätten och beslutandet över patienters hälsa. De verkningsfulla icke toxiska terapierna förtrycks och diskrimineras just för att de är icke toxiska. Idag ökar besöken hos de icke toxiska terapierna (Homeopati, Akupunktur, Kiropraktik, Energimedicinen, Naturläkare, Terapeuter mm.) 
 
Den alternativa icke toxiska vården diskrimineras idag och får inte något som helst stöd av det offentliga. Den höga momsen och skattesystemet missgynnar de patienter som söker sig till den icke toxiska alternativvården.
 
De människor som idag kämpar mot ett system som till 100% som gör allt för att förtrycka dem måste göra sin röst hörd. Ställ frågor till politikerna, rösta på det parti som har den mest medvetna agendan angående folks hälsa! Det är dags att sätta ner foten och säga ifrån.
 
Läs om Dr Andrew Wakefield....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Naturmedicin - Gammal kunskap i modern tappning

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela