Bota och Lindra humant

5.10.16 - Ovaccinerade är friskare än vaccinerade - Tystnaden är total, varför?

Publicerad 2016-10-05 13:09:00 i Homeopati,

Det visar sig att ovaccinerade barn är inte små tidsinställda bomber som går runt redo att smitta och sprida förödande sjukdom i deras kölvatten.

Lägger in en graf här som jag lånat från newsvoice.se (Finns ju massor av likadana grafer överallt) Men gå till Newsvoice

 

 

 

 

Det är en myt. Det berättas av den medicinska kartellen av sina egna uppenbara skäl.

Och det visar sig att barn som lever på ett sunt sätt är starka och har starkt immunförsvar. Detta var en gång för alla känt och förstått som en accepterad självklarhet.

De som insisterar på 50 eller 60 skott av bakterier och giftiga kemikalier (vacciner) för varje barn, varken de vill eller inte, deltar i en pågående brottsutredning av vaccinföretag.

Vaccinföretagens vision är onaturlig och pervers.

Det visar sig att stimulera produktionen av antikroppar-vilket är syftet med vaccin-är inte det avgörande och för hälsans existens. Det är inte vägen till hälsa. Det är inte en automatisk leasing på liv.

Varje aspekt av ett barns liv bidrar till, eller förringar, barnets immunsystems hälsa och styrka. Detta är traditionell kunskap. Denna grundläggande kunskapens träd har skakats och hackats på genom årtionden av obeveklig propaganda från officiella medicinska / regering / organisationsnummer mobb chefer.

Vaccinets anläggning har blivit en skyddsracket. Ta dina skott eller betala de sociala och politiska konsekvenserna.

Naturlig hälsa är en realitet. Det är inte ett hämmande skott.

När smittkoppor härjade England, var det inte enda arbetande virus. Det var avloppsvatten i stadens gator, fasansfulla överbeläggningar, brist på grundläggande näring och hygien och svår fattigdom. Det var också smittkoppsvaccin:

"Smittkoppor, som tyfus, har dött ut (i England) sedan 1780. Vaccination i detta land har till stor del fallit i glömska eftersom människor började inse hur dess värde misskrediterades av den stora smittkoppor epidemi av 1871-2 (som inträffade efter omfattande vaccination). "(W. Scott Webb, Ett århundrade av vaccination, Swan Sonnenschein, 1898.)

Och sedan finns det här: "Den kombinerade dödligheten i scharlakansfeber, difteri, kikhosta och mässling bland barn upp till femton visar på nästan 90 procent av den totala nedgången i dödlighet mellan 1860 och 1965 hade inträffat före införandet av antibiotika och utbredd immunisering (Vaccinering). Delvis kan denna recession tillskrivas bättre bostäder och en minskning av virulens hos mikroorganismer, men den absolut viktigaste faktorn var ett högre motstånd på grund av bättre näring. "Ivan Illich, Medical Nemesis, Bantam Books , 1977

Förbättra miljön och levnadsstandarden, och du bana väg för naturlig hälsa. Det är inte ett mysterium.  Det har aldrig varit ett mysterium.

-Det Grundläggande syftet att främja dessa blindgångare "epidemier" som kommer under några år är: att övertyga befolkningen om att de inte kan leva i ett tillstånd av fysisk hälsa; Det finns inte något sådant som naturlig hälsa;alla måste leva sina liv under ständig uppsikt av läkare. Detta blir den centrala myten om vår tid. Det är den främsta formen av överlämnande till myndigheterna av din hälsa och kropp. Naturlig hälsa blir därmed en silverkula för medicinska vampyrer.

Hur många studier undersöker de faktorer som hälsa hos barn. Vad som gör bra hälsa utan övergripande läkarvård? Hur många studier i vetenskapliga tidskrifter undersöker stora grupper av friska ovaccinerade barn? Ingen.

Hälsa är i grunden ett icke-medicinskt tillstånd.

Den primära medicinska strävan är att radera den förståelsen.

Varje friskt ovaccinerat barn är en vederläggning av den medicinska kartellen.

Om ditt företag är sjukt, och du är skrupelfri, måste vinstsyftet vara att försöka hitta mer och mer sjukdom, även, och framför allt, där det inte existerar. Ditt företag kommer aldrig att studera hälsa, eftersom det skulle sätta dig i konkurs.

 

 

Om

Min profilbild

Naturmedicin - Gammal kunskap i modern tappning

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela