Bota och Lindra humant

Är du sjuk eller har något handikapp - Ge aldrig upp!

Publicerad 2014-02-23 16:47:57 i En sjuk sjukvård?,

Yoga!!
 
Jag brukar ofta rekomendera folk att börja med yoga eller att meditera! Det är bra för självkänslan och det finns forskning att yoga eller annan österländsk verksamhet är bra för hälsan och snabbar på tillfrisknanden snabt och effektivt.
 
Denna video berättar om en man som började yoga även om han var svårt sjuk och ohjälpligt handikappad? Han började med yoga och mantrat "att alldrig ge upp!".
 
 

Dr Andrew Wakefield har rätt, därför förskjuts han av etablissemanget!

Publicerad 2014-02-17 11:27:00 i En sjuk sjukvård?, Kosttillskott & Vitamin-Mineraler, Min Praktik,

 
 
ag mins min ungdom när en cancerforskare, han var väl egentligen vetrinär forskade på THX! Det var thymusextrakt från kalvar som han injicerade i cancersjuka, folk med MS, diabetes mm. Han hånades i pressen och anklagades för kvacksalveri. Men fakta var att han hade köer, ja folk kom tidigt på mornarna till hans praktik för att vara säkra på att få behandling. Och detta pågick under flera år?!
 
Det märkliga var ju att THX sprutorna fungerade! Patienter blev friska eller förbättrade sin hälsa betydligt av denna "kvacksalvare". För folk är ju inte dumma, får man ingen hjälp av den konventionella vården då ser man sig om efter alternativ. Och alternativet var THX som fungerade. Läkemedelsmaffian har sett till så att deras grindvakter (Journalister, sjukvårdspersonal, politiker, byråkrater mm.) helt och hållet arbetar för koncensius!
 
Kvacksalveriet består idag av verkningsfulla toxiska terapier där den konventionella vården har ensamrätten och beslutandet över patienters hälsa. De verkningsfulla icke toxiska terapierna förtrycks och diskrimineras just för att de är icke toxiska. Idag ökar besöken hos de icke toxiska terapierna (Homeopati, Akupunktur, Kiropraktik, Energimedicinen, Naturläkare, Terapeuter mm.) 
 
Den alternativa icke toxiska vården diskrimineras idag och får inte något som helst stöd av det offentliga. Den höga momsen och skattesystemet missgynnar de patienter som söker sig till den icke toxiska alternativvården.
 
De människor som idag kämpar mot ett system som till 100% som gör allt för att förtrycka dem måste göra sin röst hörd. Ställ frågor till politikerna, rösta på det parti som har den mest medvetna agendan angående folks hälsa! Det är dags att sätta ner foten och säga ifrån.
 
Läs om Dr Andrew Wakefield....
 
 

Vacciner och biverkningar ofta ett omänskligt lotteri

Publicerad 2014-02-02 12:46:00 i En sjuk sjukvård?,

 
Izzy
 
Izzy en liten flicka som alla andra åkte för att vaccinera sig som så många andra ofta gör när tiden och orken faller på. Tyvärr så inforemeras det allt för lite om de allvarliga eller allvarlisgaste biverkningarna. I Izzys fall var detta en mycket olycklig och omänsklig biverkan.
 
Alla biverkningar är hemska och oftast helt onödig! Sjukvården är som besatta att dämpa och lindra symtom som finns just för att kroppen signalerar att något är fel. Febernedsättande behandlingar försvårar tillfrisknandet och förskjuter problemen längre in i organismen och skjuter problemen framåt i tiden. Detta är ofta något som föräldrar inte får lära sig i dag, tyvärr! När jag växte upp var det aldrig tal om att man skulle behandla feber, nej sjukdomen skulle läka ut på naturlig väg!
 
Idag är tillståndet inom den konventionella vården totalt förkastlig. I stället för att bota sjukdomar och lidanden, lindras idag besvären med  sjukdomsuppehållande mediciner. Det finns högt utbildad sjukvårdspersonal som ägnat många år av sin utbildning för att hjälpa människor bli friska tror de. Men tyvärr så är den sjuka "vården" idag kidnappad av affärsmän i förklädnad av läkemedelskonsulter, forskare, apotekare och sjukvårdspolitiker som vill komma undan problemen "billigt".
 
Vaccineringsindustrin lägger idag ner miljarders dollar i en forskningsgren som för länge sedan fallerat! Att inbilla sig att immunförsvaret kan luras eller döljas  för att i stället inympa ett immunsvar som är falskt och görs i expermmentellt syfte är kriminellt och vansinnigt. Straffet för ett sådant förhållningssätt låter inte vänta allt för länge på sig. Men tyvärr är det ofte människor med små resurser och möjligheter att väga för eller emot det falska immunskyddet som blir lidande.
 
Stevens-Johnsons syndrom är en sällsynt, allvarlig sjukdom där ens hud och slemhinnor reagerar kraftigt på en medicin eller infektion. SJS är oftast från läkemedel som innehåller ibuprofen, t.ex. Nurofen, eller från svavelbaserade behandlingar, från många antibiotika, eller från anti-beslag läkemedel, och mer sällan av vaccinationer som i Izzys fall, vars reaktion var att det DTaP vaccinet.
 
 
Läs om hennes fruktansvärda kamp här....
Och på Vaccin.me !

Självmordsstatistiken är fruktansvärd

Publicerad 2014-02-01 16:11:00 i En sjuk sjukvård?,

Självmord vid psykiatrisk behandling.
I en undersökning från Socialstyrelsen visar det sig att i 86% av alla självmord som anmälts enligt Lex Maria, så hade psykiatriska droger använts innan självmordet. 77% av dessa hade använt antidepressiva medel och/eller antipsykotika. En annan undersökning visade att 77 procent av alla kvinnor i Sverige som begick självmord 2007 hade behandlats med psykofarmaka innan självmordet. (http://www.kmr.nu/pressrel_2009_09_22.htm)
Om dessa allvarliga siffror är det ingen press som visar något som helst intresse. Vem eller vilka är det som skall skyddas. Är det penningstinna läkemedelsbolag eller människor i svår psykisk nöd som skall skyddas. Om ni frågar mig är det absolut de sist nämnda som måste upplysas om farorna med de psykiatriska drogerna. Glatt förskrivna av statligt legitimerade Psykiatriker och Patientföreningar.
När skall myndigheter som styr användningen av dessa droger se till det mänskliga i att behöva använda droger för att över huvud klara sin vardag! Är det inte dags att se över hela den psykiatriska vården och börja leta efter alternativ. Läs mer….

Om

Min profilbild

Naturmedicin - Gammal kunskap i modern tappning

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela