Bota och Lindra humant

Självmordsstatistiken är fruktansvärd

Publicerad 2014-02-01 16:11:00 i En sjuk sjukvård?,

Självmord vid psykiatrisk behandling.
I en undersökning från Socialstyrelsen visar det sig att i 86% av alla självmord som anmälts enligt Lex Maria, så hade psykiatriska droger använts innan självmordet. 77% av dessa hade använt antidepressiva medel och/eller antipsykotika. En annan undersökning visade att 77 procent av alla kvinnor i Sverige som begick självmord 2007 hade behandlats med psykofarmaka innan självmordet. (http://www.kmr.nu/pressrel_2009_09_22.htm)
Om dessa allvarliga siffror är det ingen press som visar något som helst intresse. Vem eller vilka är det som skall skyddas. Är det penningstinna läkemedelsbolag eller människor i svår psykisk nöd som skall skyddas. Om ni frågar mig är det absolut de sist nämnda som måste upplysas om farorna med de psykiatriska drogerna. Glatt förskrivna av statligt legitimerade Psykiatriker och Patientföreningar.
När skall myndigheter som styr användningen av dessa droger se till det mänskliga i att behöva använda droger för att över huvud klara sin vardag! Är det inte dags att se över hela den psykiatriska vården och börja leta efter alternativ. Läs mer….

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Naturmedicin - Gammal kunskap i modern tappning

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela