Bota och Lindra humant

Vacciner och biverkningar ofta ett omänskligt lotteri

Publicerad 2014-02-02 12:46:00 i En sjuk sjukvård?,

 
Izzy
 
Izzy en liten flicka som alla andra åkte för att vaccinera sig som så många andra ofta gör när tiden och orken faller på. Tyvärr så inforemeras det allt för lite om de allvarliga eller allvarlisgaste biverkningarna. I Izzys fall var detta en mycket olycklig och omänsklig biverkan.
 
Alla biverkningar är hemska och oftast helt onödig! Sjukvården är som besatta att dämpa och lindra symtom som finns just för att kroppen signalerar att något är fel. Febernedsättande behandlingar försvårar tillfrisknandet och förskjuter problemen längre in i organismen och skjuter problemen framåt i tiden. Detta är ofta något som föräldrar inte får lära sig i dag, tyvärr! När jag växte upp var det aldrig tal om att man skulle behandla feber, nej sjukdomen skulle läka ut på naturlig väg!
 
Idag är tillståndet inom den konventionella vården totalt förkastlig. I stället för att bota sjukdomar och lidanden, lindras idag besvären med  sjukdomsuppehållande mediciner. Det finns högt utbildad sjukvårdspersonal som ägnat många år av sin utbildning för att hjälpa människor bli friska tror de. Men tyvärr så är den sjuka "vården" idag kidnappad av affärsmän i förklädnad av läkemedelskonsulter, forskare, apotekare och sjukvårdspolitiker som vill komma undan problemen "billigt".
 
Vaccineringsindustrin lägger idag ner miljarders dollar i en forskningsgren som för länge sedan fallerat! Att inbilla sig att immunförsvaret kan luras eller döljas  för att i stället inympa ett immunsvar som är falskt och görs i expermmentellt syfte är kriminellt och vansinnigt. Straffet för ett sådant förhållningssätt låter inte vänta allt för länge på sig. Men tyvärr är det ofte människor med små resurser och möjligheter att väga för eller emot det falska immunskyddet som blir lidande.
 
Stevens-Johnsons syndrom är en sällsynt, allvarlig sjukdom där ens hud och slemhinnor reagerar kraftigt på en medicin eller infektion. SJS är oftast från läkemedel som innehåller ibuprofen, t.ex. Nurofen, eller från svavelbaserade behandlingar, från många antibiotika, eller från anti-beslag läkemedel, och mer sällan av vaccinationer som i Izzys fall, vars reaktion var att det DTaP vaccinet.
 
 
Läs om hennes fruktansvärda kamp här....
Och på Vaccin.me !

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Naturmedicin - Gammal kunskap i modern tappning

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela